Συλλήψεις για ναρκωτικά και παράνομη οπολοκατοχή στην Ηγουμενίτσα και τη Σκιάθο - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Συλλήψεις για ναρκωτικά και παράνομη οπολοκατοχή στην Ηγουμενίτσα και τη Σκιάθο

Συλλήψεις για ναρκωτικά έλαβαν χώρα χθες το βράδυ στις περιοχές της Σκιάθου και της Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα συνελήφθη χθες το βράδυ στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας από προσωπικό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής ένας 38χρονος αλλοδαπός οδηγός φορτηγού, αφού,κατόπιν ενδείξεως εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου, βρέθηκε κρυμμένη στις προσωπικές αποσκευές του ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης 7,4 γραμμαρίων η οποία και κατασχέθηκε, ενω διενεργείται προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Επίσης απογευματινές ώρες χθες, στο Μαστιχάρι της Κω συνελήφθησαν από άνδρες της Λιμενικής Αρχής, δύο αλλοδαποί (34 και 28 ετών) διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημά τους, εντοπίστηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι ρέπλικα διαμετρήματος 4,5 mm, μία αμπούλα αερίου, ένα μεταλλικό κουτί το οποίο περιείχε πεντακόσια μεταλλικά σφαιρίδια, έξι μήλοι εκ των οποίων οι τρεις μεταλλικοί και οι τρεις πλαστικοί, χωρίς την προβλεπόμενη άδεια από την αρμόδια Αρχή.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ