Στα χέρια της Αστυνομίας τέσερα άτομα με την κατηγορία ότι έστηναν παράνομα τυχερά παιχνίδια - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Στα χέρια της Αστυνομίας τέσερα άτομα με την κατηγορία ότι έστηναν παράνομα τυχερά παιχνίδια

Συνελήφθησαν στο Λουτράκι δύο Αλβανοί 51 και 36 ετών αντίστοιχα, μία 49χρονη Πολωνή, καθώς κι ένας 50χρονος Έλληνας, για διεξαγωγή παράνομου τυχερού παιχνιδιού.

Ειδικότερα, αστυνομικοί ενεργώντας έλεγχο σε κατάστημα ιδιοκτησίας της 49χρονης, διαπιστώθηκε να είχαν εγκατασταθεί και τεθεί σε λειτουργία, τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, για την διενέργεια παράνομου τυχερού παιχνιδιού, οι οποίοι περιείχαν κατάλληλο λογισμικό πρόγραμμα και ήταν συνδεδεμένοι σε δίκτυο με κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Επιπλέον, σε δύο από τους υπολογιστές, είχε επιτραπεί η διεξαγωγή του παράνομου τυχερού παιχνιδιού στον 51χρονο και τον 36χρονο, ενώ ο 50χρονος είχε στην κατοχή του τηλεχειριστήριο που απενεργοποιούσε τις οθόνες των υπολογιστών.

Επιπρόσθετα, κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τέσσερις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οκτώ φορητές συσκευές αποθήκευσες (USB), ένα τηλεχειριστήριο και δύο συσκευές μόντεμ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Κορίνθου.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ