Αίγυπτος: Συνομιλίες για την εξεύρεση κοινών θέσεων θα έχουν ομάδες της συριακής αντιπολίτευσης - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Αίγυπτος: Συνομιλίες για την εξεύρεση κοινών θέσεων θα έχουν ομάδες της συριακής αντιπολίτευσης

Μέλη της συριακής αντιπολίτευσης μετέβησαν σήμερα στο Κάιρο όπου θα έχουν συνομιλίες προς την κατεύθυνση της εξεύρεσης κοινών θέσεων, δήλωσαν διπλωματικές πηγές στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, με πολλούς παρατηρητές να εκτιμούν ότι οι διαφωνίες τους έχουν αμαυρώσει την αξιοπιστία τους στην διεθνή σκηνή.

Περίπου 200 αντιπρόσωποι από διάφορες ομάδες της αντιπολίτευσης, συμπεριλαμβανομένου του Εθνικού Συριακού Συμβουλίου και των Αδελφών Μουσουλμάνων θα συμμετάσχουν στην αυριανή διάσκεψη που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Αραβικού Συνδέσμου και έχει στόχο την εξεύρεση κοινών θέσεων για μελλοντικές διαπραγματεύσεις.

Στις συνομιλίες έχουν προσκληθεί και τα πέντε μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ καθώς και χώρες - μέλη του Αραβικού Συνδέσμου όπως το Κουβέιτ, το Κατάρ και το Ιράκ, σύμφωνα με τις πηγές.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ