ΠΓΔΜ: Ο Νικολά Γκρούεφσκι χαιρέτισε τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης στην Ελλάδα - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

ΠΓΔΜ: Ο Νικολά Γκρούεφσκι χαιρέτισε τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης στην Ελλάδα

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι χαιρέτισε τον σχηματισμό κυβέρνησης στην Ελλάδα και δήλωσε ότι αναμένει πως η νέα κυβέρνηση θα είναι αφοσιωμένη στην επίλυση του ζητήματος του ονόματος.

«Με χαροποιεί το γεγονός ότι η Ελλάδα κατάφερε να ολοκληρώσει την εκλογική διαδικασία και να σχηματίσει κυβέρνηση, καθώς η πολιτική και οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα αποτέλεσε αντικείμενο φόβων και εις βάθους αναλύσεων στην Ε.Ε. σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι. Ελπίζω ότι η οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η νέα Κυβέρνηση στην Ελλάδα δεν θα αποτελέσει άλλοθι για να αποφεύγεται η εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα της ονομασίας το οποίο απασχολεί τις δύο χώρες εδώ και 21 χρόνια», δήλωσε ο κ. Γκρούεφσκι.

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ ευχήθηκε στη νέα ελληνική κυβέρνηση να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τη δύσκολη οικονομική κρίση στη χώρα η οποία, όπως σημείωσε, έχει συνέπειες σε όλη την Ευρώπη και στις χώρες της περιοχής.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ