Εως τις 8 Οκτωβρίου η τακτοποίηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τον δήμο Θεσσαλονίκης - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Εως τις 8 Οκτωβρίου η τακτοποίηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τον δήμο Θεσσαλονίκης

Έως τις 8 Οκτωβρίου, θα έχουν οι δημότες τη δυνατότητα να τακτοποιήσουν με διακανονισμό τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς τον δήμο Θεσσαλονίκης. Ο διακανονισμός προβλέπει τουλάχιστον 24 δόσεις και με κατώτατο ποσό κεφαλαίου τα 100 ευρώ. Στη ρύθμιση υπάγονται όλες οι οφειλές ή δόσεις οφειλών που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες έως τις 29 Φεβρουαρίου 2012.

Βασική προϋπόθεση είναι το σύνολο των βασικών οφειλών να μην υπερβαίνει τις 10.000 ευρώ, όταν πρόκειται για φυσικά πρόσωπα, και τις 75.000 ευρώ, όταν πρόκειται για νομικά πρόσωπα.

Σε περίπτωση που ορισμένοι δημότες λόγω οικονομικής αδυναμίας επιθυμούν να επιμηκύνουν για περισσότερες των 24 δόσεων την εξόφληση των οφειλών τους προς τον δήμο Θεσσαλονίκης, θα πρέπει να το επισημάνουν με σχετική επισημείωση στην αίτηση που θα υποβάλλουν προς την αρμόδια οικονομική υπηρεσία του δήμου, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ