Πυρκαγιά κατάστρεψε ολοσχερώς βιοτεχνία επεξεργασίας ξύλου στην Αλεξανδρούπολη - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Πυρκαγιά κατάστρεψε ολοσχερώς βιοτεχνία επεξεργασίας ξύλου στην Αλεξανδρούπολη

Ολοσχερώς καταστράφηκαν οι εγκαταστάσεις ισόγειας βιοτεχνίας επεξεργασίας ξύλου που βρίσκεται στην περιοχή Παλαγίας Αλεξανδρούπολης, από πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη αιτία, τα ξημερώματα.

Λόγω των εύφλεκτων υλικών η πυρκαγιά έλαβε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις τόσο στο χώρο του μηχανολογικού εξοπλισμού, όσο και στις αποθήκες, με συνέπεια όταν έφθασαν τα πυροσβεστικά οχήματα να καίγεται η βιοτεχνία σε όλη την έκταση του ενός περίπου στρέμματος που καταλάμβαναν οι εγκαταστάσεις.

Στην κατάσβεση της φωτιάς συμμετείχαν συνολικά εννέα πυροσβεστικά οχήματα με 37 άνδρες, που κατόρθωσαν να αποτρέψουν την επέκτασή της πυρκαγιάς στη γύρω περιοχή.

Προανάκριση για τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς στη βιοτεχνία επεξεργασίας ξύλου, που ήταν ανασφάλιστη, διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ