Σοκ: διαμέλισε τον εραστή του και ταχυδρόμησε τα κομμάτια του σε σχολεία και έδρες κομμάτων - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Σοκ: διαμέλισε τον εραστή του και ταχυδρόμησε τα κομμάτια του σε σχολεία και έδρες κομμάτων

Τα τεστ DNA επιβεβαίωσαν πως το άνω και το κάτω άκρο που στάλθηκαν μέσω ταχυδρομείου σε σχολεία της περιοχής του Βανκούβερ ανήκουν στον κινέζο φοιτητή Τζουν Λιν, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον Καναδό Λούκα Ρόκο Μανιότα, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο Τζουν Λιν ήταν φοιτητής στο πανεπιστήμιο Κονκόρντια του Μόντρεαλ και είχε ερωτικό δεσμό με τον δράστη

Τα μακάβρια δέματα στάλθηκαν σε δύο δημοτικά σχολεία της πόλης Πασίφικ στις 5 Ιουνίου, λίγες μέρες μετά τον εντοπισμό του κορμού του άτυχου άντρα στα περίχωρα του Μόντρεαλ. Το άλλο χέρι και το πόδι είχαν σταλεί επίσης ταχυδρομικώς στις έδρες πολιτικών κομμάτων στην Οτάβα, ενω το κεφάλι δεν έχει ακόμα βρεθεί.

«Επιβεβαιώθηκε μετά τα τεστ DNA πως τα ανθρώπινα μέλη που βρέθηκαν στο Βανκούβερ ανήκουν τον 32χρονο Κινέζο», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μόντρεαλ.

Ο Μανιότα αντιμετωπίζει την κατηγορία φόνου πρώτου βαθμού και κρατείται στο Βερολίνο, όπου συνελήφθη πριν από περίπου δέκα ημέρες. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν θα προσφύγει κατά της έκδοσης του.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ