Γενκή Γραμματεία Καταναλωτή: Ανακαλείται το παιχνίδι «50 ξύλινα τουβλάκια» τηςTiger - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Γενκή Γραμματεία Καταναλωτή: Ανακαλείται το παιχνίδι «50 ξύλινα τουβλάκια» τηςTiger

Πρόγραμμα ανάκλησης παιχνιδιών «50 ξύλινα τουβλάκια» μάρκας Tiger με κωδικό 1701073 εκτελεί η εταιρεία Tiger Hellas A.E., όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Τα τουβλάκια είναι τοποθετημένα σε μια σακούλα μέσα σε ένα πλαστικό κάδο (κουβαδάκι). Η εταιρεία εκτιμά ότι το κορδόνι σε αυτή τη σακούλα μπορεί να είναι επικίνδυνο, καθώς το μήκος του αλλά και το αποσπώμενο κλείσιμο μπορεί να αποτελέσουν κίνδυνο πνιγμού για τα μικρά παιδιά.

Η ανάκληση αφορά 70 τεμάχια, που έχουν διατεθεί στην ελληνική αγορά από τα καταστήματα Tiger το πρώτο τετράμηνο του 2012. Η εταιρεία έχει ήδη αποσύρει από τα σημεία πώλησης το προϊόν.

Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και η εταιρεία Tiger Hellas A.E. συνιστούν στους καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο προϊόν, να πετάξουν τη σακούλα και να διατηρήσουν τα τουβλάκια στον κάδο ή να το προσκομίσουν σε οποιοδήποτε κατάστημα Tiger (χωρίς την απόδειξη) και να τους επιστραφεί το αντίστοιχο χρηματικό αντίτιμο.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) στη διεύθυνση: tigerhellaswebsite@gmail.com.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ