Κέρκυρα: καταδίωξη μοτοσυκλετιστών στη Χρυσίδα για κατοχή κοκαΐνης - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Κέρκυρα: καταδίωξη μοτοσυκλετιστών στη Χρυσίδα για κατοχή κοκαΐνης

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στην περιοχή Χρυσίδας Κέρκυρας από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου ένας 32χρονος και ένας 31χρονος οδηγός δίκυκλης μοτοσικλέτας για ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα ο 31χρονος μόλις αντιλήφθηκε τους λιμενικούς τράπηκε σε φυγή και ακινητοποιήθηκε μετά από καταδίωξη ενώ ο 32χρονος πέταξε στο έδαφος μία ανοιχτή πλαστική συσκευασία με λευκή σκόνηη οποία διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για κοκαΐνη.

Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία του 31χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κουτάλι με υπολείμματα ηρωίνης, δύο σύριγγες και δύο φίλτρα τσιγάρου εμποτισμένα με ναρκωτική ουσία ηρωίνης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες και θα σταλούν στη Χημική Υπηρεσία για εξέταση.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ