Εξιχνιάσθηκαν δώδεκα περιπτώσεις ένοπλων ληστειών στη Θεσσαλονίκη και στην Αττική - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Εξιχνιάσθηκαν δώδεκα περιπτώσεις ένοπλων ληστειών στη Θεσσαλονίκη και στην Αττική

Ένας 37χρονος συνελήφθη, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών και συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για «ληστεία κατ' εξακολούθηση», παράβαση του νόμου «περί όπλων», «αντίσταση» και «πλαστογραφία».

Ο συλληφθείς εντοπίστηκε χθες στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας στην Αττική. Κατά τη σύλληψή του βρέθηκαν στην κατοχή του ένα καλάσνικοφ, με γεμιστήρα που περιείχε 27 φυσίγγια, ένα πιστόλι, με γεμιστήρα που περιείχε επτά φυσίγγια και μία κουκούλα τύπου full-face.

Ο δράστης είχε, επίσης, στην κατοχή του ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας, μία πλαστή άδεια οδήγησης, δεκαεννέα φυσίγγια πιστολιού, σαράντα φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου, και το χρηματικό ποσό των 644,50 ευρώ.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς κατά το χρονικό διάστημα από 22 Φεβρουαρίου έως την 1η Ιουνίου, διέπραξε συνολικά δώδεκα ένοπλες ληστείες στη Θεσσαλονίκη και στην Αττική.

Μεταξύ άλλων, διέπραξε ληστείες σε υποκαταστήματα των ΕΛ.ΤΑ. στη Νεάπολη, την Πολίχνη, την Ανάληψη και την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, Αττικής, όπως και σε σούπερ μάρκετ και ταχυφαγεία της Θεσσαλονίκης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ