Μεξικό: Έντεκα νεκροί σε επίθεση εναντίον κέντρου απεξάρτησης τοξικομανών - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Μεξικό: Έντεκα νεκροί σε επίθεση εναντίον κέντρου απεξάρτησης τοξικομανών

Έντεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον εννέα τραυματίσθηκαν απο τη νυχτερινή επίθεση ενόπλων σε κέντρο απεξάρτησης και αποκατάστασης τοξικομανών στο βορειοανατολικό Μεξικό, ανακοίνωσε η αστυνομία της πολιτείας Κοαχουίλα, σύμφωνα με την οποία ο αριθμός των νεκρών είναι πιθανό να αυξηθεί.

Το κέντρο απεξάρτησης βρίσκεται στην περιοχή Τορεόν, περίπου 1.000 χλμ βορειοανατολικά της πρωτεύουσας. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, την επίθεση πραγματοποίησαν ένοπλοι που έφθασαν στο κέντρο απεξάρτησης με δυο φορτηγά και άνοιξαν πυρ στο εσωτερικό του.

Ανάλογη επίθεση είχε πραγματοποιηθεί σε ένα άλλο κέντρο απεξάρτησης στην ίδια περιοχή, τον Ιούνιο του 2011, με έντεκα νεκρούς και δυο τραυματίες.

Το 2010, είχαν καταγραφεί στο Μεξικό πέντε επιθέσεις εναντίον κέντρων απεξάρτησης τοξικομανών, όλες στο βόρειο τμήμα της χώρας.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ