Απέσυρε τη συμμετοχή του από το Φεστιβάλ Επιδαύρου ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Απέσυρε τη συμμετοχή του από το Φεστιβάλ Επιδαύρου ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου

Μετά τις ακυρώσεις σημαντικών ξένων θεατρικών και χορευτικών παραστάσεων από το Φεστιβάλ Αθηνών, ανακοινώθηκε και η ματαίωση της παράστασης «Ηλέκτρες» του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου (ΘΟΚ) από το Φεστιβάλ Επιδαύρου

Η παράσταση ήταν βασισμένη στη μορφή της Ηλέκτρας μέσα από το έργο των τριών τραγικών, σε σκηνοθεσία του Ισραηλινού Χανάν Σνιρ και επρόκειτο να παρουσιαστεί στις 27 και 28 Ιουλίου

Στη θέση της, τις ίδιες ημερομηνίες, θα παρουσιαστεί η παραγωγή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου «Εκκλησιάζουσες», του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, που επρόκειτο να κλείσει τα φετινά Επιδαύρια στις 17 και 18 Αυγούστου.

Ακόμη, ανακοινώθηκε από το Φεστιβάλ Αθηνών και η ακύρωση δύο ελληνικών παραγωγών. Πρόκειται για την παράσταση «Αμόκ» του Δημήτρη Κουρτάκη (που θα ανέβαινε στις 17 και 18 Ιουλίου) και την παράσταση «Καρέκλες» του Ιονέσκο, σε σκηνοθεσία Ευριπίδη Λασκαρίδη, με πρωταγωνιστές την Όλια Λαζαρίδου και τον Δημήτρη Καταλειφό. Στη θέση της τελευταίας θα παρουσιαστεί το έργο «Όσμωση» επίσης σε σκηνοθεσία Ευριπίδη Λασκαρίδη.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ