Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ Ρώσων βουλευτών και βετεράνων της Αλεξανδρούπολης - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ Ρώσων βουλευτών και βετεράνων της Αλεξανδρούπολης

Ένας διαφορετικός ποδοσφαιρικός αγώνας που θα σφραγίζει την φιλία των λαών Ελλάδας και Ρωσίας, θα διεξαχθεί αύριο το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο «Φώτης Κοσμάς» της Αλεξανδρούπολης.

Συνολικά 18 βουλευτές θα βρίσκονται από σήμερα το απόγευμα και για τρείς ημέρες στην Αλεξανδρούπολη, προσκεκλημένοι του δήμου, για να συμμετέχουν στο φιλικό τουρνουά ποδοσφαίρου.

H ομάδα «Ποδοσφαιρικό Μέτωπο Ρωσίας», θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ποδοσφαιρική ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης και των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της πόλης.

Στόχος των Ρώσων αξιωματούχων, όπως λένε, είναι να πάρουν την ρεβάνς από προηγούμενο αγώνα που είχε διεξαχθεί στις 28 Οκτωβρίου 2011 στην Αλεξανδρούπολη, όταν στο ίδιο στάδιο, η ομάδα των Ρώσων είχε ηττηθεί.

Επικεφαλής της Ρωσικής αποστολής θα είναι ο βουλευτής και πρόεδρος της Επιτροπής Κτηματολογίου της Ρωσικής Δούμας Σεργκέι Πετρόφ, ενώ συμμετέχει και ο πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού της περιφέρειας του Λένινγκραντ, Σεργκέι Βαζένιν.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους, οι Ρώσοι αξιωματούχοι θα έχουν επαφές με τοπικούς φορείς, ενώ θα επισκεφθούν και το μνημείο των πεσόντων Ρώσων Στρατιωτών το 1878 στην Αλεξανδρούπολη.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ