Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Χαλκιδική και Πιερία - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Χαλκιδική και Πιερία

Περισσότερα από 17 κιλά χασίς είχε στην κατοχή του ένας 26χρονος, ελληνικής καταγωγής, που συνελήφθη, τα ξημερώματα, στην Καλλικράτεια Χαλκιδικής.Ο συλληφθείς εκτιμάται ότι είναι μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.

Σε έρευνα στο σπίτι του, εντοπίστηκαν οκτώ δέματα ακατέργαστης κάνναβης σε φούντα, συνολικού βάρους 17.441 γραμ., ενώ πάνω του βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Στο μεταξύ, συνελήφθη, στην Καρίτσα Πιερίας ένας άντρας 41 ετών που είχε μετατρέψει σε χασισοφυτεία μετέτρεψε τη στάνη του. Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης εντόπισαν σε ποιμνιοστάσιο, ιδιοκτησίας του συλληφθέντα, συνολικά 51 δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων έφτανε τα 40 εκατοστά. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν 370 γραμμάρια χασίς.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς πλημμελειοδικών.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ