65χρονη γέμιζε το μαγαζί της απο τα κλοπιμαία του ΟΣΕ - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

65χρονη γέμιζε το μαγαζί της απο τα κλοπιμαία του ΟΣΕ

Για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και ειδικότερα για υλικά κλεμμένα από το σιδηροδρομικό δίκτυο, συνελήφθη 65χρονη, η οποία είναι προσωρινά υπεύθυνη επιχείρησης ανακύκλωσης μετάλλων SCRAP στην περιοχή του Ταύρου.Mετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής για τον εντοπισμό των δραστών που το τελευταίο διάστημα έκλεβαν υλικά από τις βασικές υποδομές του ΟΣΕ, εντοπίσθηκε στον Ταύρο επιχείρηση ανακύκλωσης μετάλλων SCRAP μέσα στην οποία βρέθηκαν 18 μεταλλικά αντίβαρα στήριξης αγωγών επαφής του ΟΣΕ. Όπως προέκυψε, το υλικό αυτό το είχε αγοράσει η 65χρονη, από άγνωστο αλλοδαπό, λίγη ώρα πριν από την έρευνα.

Όπως διαπίστωσαν αρμόδιοι υπάλληλοι του ΟΣΕ, τα αντίβαρα που βρέθηκαν αποτελούν υλικό του Οργανισμού, το οποίο είχε αφαιρεθεί πριν από λίγο καιρό από το δίκτυο ηλεκτροκίνησης.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ