Πρώτος σταθμός της περιοδείας της Χίλαρι Κλίντον η Κοπεγχάγη - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Πρώτος σταθμός της περιοδείας της Χίλαρι Κλίντον η Κοπεγχάγη

Η αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον έφτασε αργά χθες Τετάρτη στην Κοπεγχάγη, πρώτο σταθμό της περιοδείας της στην Σκανδιναβία. Μετά την Δανία, η κ.Κλίντον θα μεταβεί στη Νορβηγία και τη Σουηδία.

Στο πλαίσιο της περιοδείας της θα ευχαριστήσει τις σκανδιναβικές χώρες για την στήριξή τους σε πολέμους όπως στο Αφγανιστάν και στη Λιβύη και θα συζητήσει το θέμα της Συρίας, υπογράμμισε αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στους δημοσιογράφους που συνοδεύουν την Χίλαρι Κλίντον.

«Σε κάθε περίπτωση, οι σκανδιναβικές χώρες βρίσκονταν στο πλευρό μας», τόνισε ο αξιωματούχος.

Μετά την Σκανδιναβία, η αμερικανίδα υπουργός θα μεταβεί στον Καύκασο, όπου θα παραμείνει από τις 4 ως τις 7 Ιουνίου. Στην Αρμενία και στο Αζερμπαϊτζάν θα συναντηθεί με τους προέδρους Σερζ Σαρκισιάν και Ιλχάμ Αλίεφ. Επόμενος σταθμός της περιοδείας της θα είναι η Γεωργία για να καταλήξει στην Τουρκία για το υπουργικό φόρουμ κατά της τρομοκρατίας στην Κωνσταντινούπολη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ