ΗΠΑ: 'Ενοπλος σκότωσε τέσσερις ανθρώπους στο Σιάτλ πριν αποπειραθεί να αυτοκτονήσει - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

ΗΠΑ: 'Ενοπλος σκότωσε τέσσερις ανθρώπους στο Σιάτλ πριν αποπειραθεί να αυτοκτονήσει

'Ενοπλος πυροβόλησε και σκότωσε τέσσερις ανθρώπους και τραυμάτισε δυο χθες στο Σιάτλ των ΗΠΑ πριν αποπειραθεί να αυτοκτονήσει λίγες ώρες αργότερα, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Γύρω στις 11:00 τοπική ώρα (21:00 ώρα Ελλάδας), ένας άνδρας περίπου 30 ετών, οπλισμένος με πιστόλι, μπήκε σε καφετέρια που βρίσκεται κοντά στο πανεπιστήμιο του Σιάτλ και άνοιξε πυρ εναντίον των θαμώνων και στη συνέχεια διέφυγε αμέσως μετά το περιστατικό.

Δυο άνθρωποι σκοτώθηκαν επί τόπου στην καφετέρια και ένας υπέκυψε αργότερα στο νοσοκομείο.-

Λίγες ώρες αργότερα, η αστυνομία κλήθηκε στο κέντρο της πόλης όπου ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε μια γυναίκα σε πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης. Ο άνδρας αυτός διέφυγε με αυτοκίνητο το οποίο βρέθηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο.

Αρχικά, η αστυνομία δε συνέδεσε τα δυο περιστατικά.

Λίγες ώρες αργότερα, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας άνδρας με τα χαρακτηριστά του υπόπτου εντοπίστηκε στο δυτικό τμήμα της πόλης και όταν αστυνομικοί τού ζήτησαν να παραδώσει το όπλο του αυτός το έστρεψε στο κεφάλι του και πυροβόλησε. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε στη συνέχεια ότι ο άνδρας αυτός ήταν ο δράστης στο περιστατικό στην καφετέρια και ο δολοφόνος της γυναίκας στο κέντρο της πόλης.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ