Συνέδριο για την ευρωπαϊκή και την παγκόσμια οικονομία, με ομιλητή τον Λουκά Παπαδήμο - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Συνέδριο για την ευρωπαϊκή και την παγκόσμια οικονομία, με ομιλητή τον Λουκά Παπαδήμο

Η συνεχιζόμενη κρίση στην Ευρώπη και η παγκόσμια οικονομία θα είναι το βασικό θέμα συζήτησης στο εαρινό συνέδριο του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF), του οποίου επικεφαλής είναι ο Τσαρλς Νταλάρα.

Όπως ανακοινώθηκε από το IIF, το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Κοπεγχάγη, από 6 έως 8 Ιουνίου, και ένας από τους «κορυφαίους ομιλητές», από το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, θα είναι ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας, Λουκάς Παπαδήμος.

Μεταξύ των ομιλητών θα είναι επίσης υπουργοί Οικονομικών ευρωπαϊκών κρατών, ο Όλι Ρεν (αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υπεύθυνος για θέματα οικονομίας), ο Μισέλ Μπαρνιέ (επίτροπος για θέματα Εσωτερικής Αγοράς) και αρκετοί άλλοι.

Τέλος, σημειώνεται ότι το IIF είναι παγκόσμια ένωση εταιρειών παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, με περισσότερα από 450 μέλη.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ