Βέροια: Επίθεση ληστών σε ζευγάρι ηλικιωμένων - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Βέροια: Επίθεση ληστών σε ζευγάρι ηλικιωμένων

Επίθεση από ληστές οπλισμένους με σιδηρολοστό δέχτηκε ηλικιωμένο ζευγάρι στο σπίτι τους στον Τρίλοφο Ημαθίας. Οι αδίστακτοι δράστες, χτύπησαν και τραυματίσουν τον 80χρονο άντρα και την 71χρονη σύζυγό του, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, το περιστατικό σημειώθηκε χτες το βράδυ όταν δύο άγνωστοι, φορώντας κουκούλες, εισήλθαν στην μονοκατοικία του ζευγαριύ. Με την απειλή σιδηρολοστού, οι δράστες απαίτησαν από τους ηλικιωμένους να τους παραδώσουν χρήματα και κοσμήματα, ωστόσο, όταν εκείνοι τους είπαν ότι δεν είχαν κάτι στην κατοχή τους, οι δράστες εξοργίστηκαν κι άρχισαν να τους χτυπούν σε διάφορα σημεία του σώματος.

Τελικά, αφού έψαξανόλο το σπίτιγια να διαπιστώσουν οτι το ζευγάρι τους έλεγε αλήθεια, εξαφανίστηκαν με άδεια τα χέρια. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ