Ιράν: Ο Λευκός Οίκος τηρεί στάση αναμονής για τα πυρηνικά της Τεχεράνης και επιμένει στις πιέσεις - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Ιράν: Ο Λευκός Οίκος τηρεί στάση αναμονής για τα πυρηνικά της Τεχεράνης και επιμένει στις πιέσεις

Ο Λευκός Οίκος τόνισε σήμερα πως η πρόοδος που επικαλέσθηκε σήμερα η Διεθνής Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας, για μία συμφωνία με το Ιράν, αποτελεί μεν ένα βήμα προς τα μπρος, αλλά αποσαφήνισε πως θα εξακολουθήσει να ασκεί πιέσεις στην Τεχεράνη έως ότου διαπιστωθούν χειροπιαστές πράξεις από την πλευρά του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος.

«Άλλο οι υποσχέσεις και άλλο οι πράξεις και η εκπλήρωση των υποχρεώσεων», τόνισε ο εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Τζέι Κάρνεϊ, όταν ερωτήθηκε για την ανακοίνωση της ΙΑΕΑ ότι βρίσκεται κοντά στην επίτευξη συμφωνίας για τη διευκόλυνση των επιθεωρήσεων του αμφιλεγόμενου ιρανικού πυρηνικού προγράμματος.

«Εμείς θα συνεχίσουμε τις πιέσεις στην Τεχεράνη, θα συνεχίσουμε την εφαρμογή των κυρώσεων που θα εντείνονται προϊόντος του έτους», τόνισε στην ενημέρωση Τύπου ο Κάρνεϊ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ