Ρωσία: Σε ορισμένες χώρες της Δύσης μελετάται η στρατιωτική δράση εναντίον του Ιράν - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Ρωσία: Σε ορισμένες χώρες της Δύσης μελετάται η στρατιωτική δράση εναντίον του Ιράν

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας δήλωσε σήμερα πως η στρατιωτική δράση εναντίον του Ιράν για το πυρηνικό πρόγραμμά του εξετάζεται σε ορισμένες δυτικές χώρες.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ μιλούσε στους δημοσιογράφους στο αεροπλάνο με το οποίο επέστρεφαν στη Ρωσία από τη σύνοδο κορυφής της Ομάδας των Οκτώ (G8) στο Καμπ Ντέιβιντ, όπου οι ηγέτες της G8 διαμήνυσαν την ετοιμότητά τους να δημιουργήσουν γρήγορα έκτακτα αποθέματα πετρελαίου το καλοκαίρι αν οι αυστηρότερες κυρώσεις κατά του Ιράν έχουν ως αποτέλεσμα προβλήματα στην προσφορά πετρελαίου.

«Είναι μία από τις πολλές ενδείξεις που έρχονται από διάφορες πηγές ότι η στρατιωτική επιλογή θεωρείται ως ρεαλιστική και πιθανή», είπε. «Λαμβάνουμε ενδείξεις, τόσο μέσω δημοσίων όσο και μυστικών διαύλων, πως η επιλογή αυτή αναθεωρείται τώρα σε κάποιες πρωτεύουσες ως πιο εφαρμόσιμη σε αυτή την κατάσταση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ