Διέρρηξαν το σπίτι των θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος της HELIOS - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Διέρρηξαν το σπίτι των θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος της HELIOS

Άγνωστοι διέρρήξαν την κατοικία της πενταμελούς οικογένειας του Χρήστου και της Αντωνίας Πιρίλλη, που χάθηκαν στο δυστύχημα της 14ης Αυγούστου 2005, στο Γραμματικό Αττικής.

Το σπίτι βρίσκεται στην κεντρική λεωφόρο του Παραλιμνίου, και για επτά περίπου χρόνια οι συγγενείς διατηρούσαν ακριβώς έτσι όπως ο Χρήστος και η Αντωνία μαζί με τα τρία ανήλικα παιδιά τους το είχαν αφήσει.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, παρά το γεγονός ότι στο σπίτι βρισκόταν σκύλος, οι κλέφτες εισήλθαν από το παράθυρο του σαλονιού και τα έκαναν όλα άνω-κάτω ψάχνοντας για χρήματα και κοσμήματα. Οι δράστες εγκαταλείποντας την κατοικία πήραν μαζί τους τα ασημικά που βρήκαν στο σαλόνι και οινοπνευματώδη ποτά.

Ο γαμπρός της οικογένειας Λευτέρης Ευθυμίου ανέφερε ότι «διατηρούσαμε με θρησκευτική ευλάβεια το σπίτι έτσι όπως το άφησαν οι αγαπημένοι μας, φεύγοντας για το τελευταίο τους ταξίδι και ήρθαν οι εγκληματίες να τους ταράξουν για δεύτερη φορά».

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου και στενός συγγενής της αδικοχαμένης οικογένειας Θεόδωρος Πιρίλλης εξέφρασε τη λύπη του για το «αποτρόπαιο», όπως το χαρακτήρισε γεγονός και δήλωσε ότι «η Αστυνομία θα εντοπίσει και θα συλλάβει σύντομα τους δράστες».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ