Και τρίτη έρευνα για τις ζημιές 2 δισ. που ανακοίνωσε η JPMorgan Chase - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Και τρίτη έρευνα για τις ζημιές 2 δισ. που ανακοίνωσε η JPMorgan Chase

Μια ακόμη έρευνα, η τρίτη ως τώρα, άρχισε στις Ηνωμένες Πολιτείες για τις ζημίες τις οποίες υπέστη η τράπεζα JPMorgan Chase, αυτή τη φορά από μέρους των εποπτικών αρχών της αγοράς παραγώγων, ανέφερε η εφημερίδα The New York Times στον ιστότοπό της.

Η επιτροπή εποπτείας της αγοράς παραγώγων, η CFTC, η οποία είναι αρμόδια για ορισμένες αγορές παραγώγων, άρχισε προκαταρκτική έρευνα, σύμφωνα με την εφημερίδα, η οποία επικαλείται πρόσωπα που είναι ενήμερα για το θέμα.

Η έρευνα προστίθεται σε εκείνες της αρχής κεφαλαιαγοράς (SEC) και της ομοσπονδιακής υπηρεσίας ερευνών (FBI).

Σύμφωνα με τους Τάιμς, η CFTC ετοιμάζεται να προβεί στην ανακοίνωση της διεξαγωγής της έρευνας αυτής στην διάρκεια μιας συζήτησης για τον έλεγχο της JPMorgan Chase στην επιτροπή της Γερουσίας για τις τράπεζες την Τρίτη. Η ακριβής φύση των υποψιών της αρχής αυτής δεν έχει ακόμα γίνει σαφής.

Η JPMorgan Chase αποκάλυψε την 10η Μαΐου ότι απώλεσε 2 δισ. δολάρια που είχε τοποθετήσει στις αγορές παραγώγων, με τον διευθύνοντα σύμβουλό της Τζέιμι Ντάιμον να μιλάει περί μιας «εσφαλμένης στρατηγικής» και ενός «φρικτού λάθους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έρευνα JPMorgan Chase ζημιές 2 δισ. δολάρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ