Ελλάδα-Τουρκία: Κοινοί προβληματισμοί των δύο χωρών για την παράνομη μετανάστευση και το λαθρεμπόριο - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Ελλάδα-Τουρκία: Κοινοί προβληματισμοί των δύο χωρών για την παράνομη μετανάστευση και το λαθρεμπόριο

Το θέμα της αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης και του λαθρεμπορίου κυριάρχησε στις συνομιλίες που είχε ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής Κωνσταντίνος Σούλης με τον Τούρκο ομόλογό του υποναύαρχο Σερντάρ Ντουλκέρ, στο αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος στην ακτή Βασιλειάδη.

Στη συνάντηση διαπιστώθηκε βελτίωση της διμερούς συνεργασίας, ενώ οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην ανάγκη εμπέδωσής της, μέσω κοινών προσπαθειών στη βάση της αμοιβαίας κατανόησης και εμπιστοσύνης και των σχέσεων καλής γειτονίας.

Οι συνομιλίες των δύο αρχηγών των λιμενικών σωμάτων θεωρούνται εξαιρετικής σημασίας για την ανάπτυξη της συνεργασίας Ελλάδας και Τουρκίας, οι οποίες διεξάγονται στο πλαίσιο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, που έχουν συμφωνηθεί από τους υπουργούς Εξωτερικών των δύο χωρών.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ