Ναύπλιο: Τμήμα τιμίου ξύλου από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων βρίσκεται στην πόλη για προσκύνηση - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Ναύπλιο: Τμήμα τιμίου ξύλου από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων βρίσκεται στην πόλη για προσκύνηση

Τμήμα Τιμίου Ξύλου που φυλάσσεται στο σκευοφυλάκιο του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα στο Ναύπλιο και στον ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ύστερα από αίτημα της Μητροπόλεως Αργολίδας κι έγκριση της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

Το Τίμιο Ξύλο που βρίσκεται εντός εικόνας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, υποδέχτηκε στην Αργολική πρωτεύουσα ο μητροπολίτης Αργολίδας Ιάκωβος, ο επίσκοπος Επιδαύρου Καλλίνικος, ο δήμαρχος της πόλης, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας και πλήθος πιστών απ' όλο το νομό.

Η ιερά εικόνα έχει τεθεί σε προσκύνηση και θα παραμείνει στο Ναύπλιο ως την Τρίτη 22 Μαΐου, ενώ προς διευκόλυνση των πιστών που θα συρρεύσουν να προσκυνήσουν από την ευρύτερη περιοχή, ο ναός θα είναι ανοικτός όλες τις ημέρες από νωρίς το πρωί ως τα μεσάνυχτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ