Θεσσαλονίκη: Εξιχνίαση βίαιης δολοφονίας 65χρονου - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Θεσσαλονίκη: Εξιχνίαση βίαιης δολοφονίας 65χρονου

Την εξιχνίαση της δολοφονίας ενός 65χρονου άστεγου, βουλγαρικής καταγωγής, ο οποίος βρέθηκε νεκρός χθες το πρωί σε πεζοδρόμιο στην περιοχή Τούμπα της Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές.

Ο 65χρονος Βούλγαρος, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από οδοκαθαριστή του δήμου Θεσσαλονίκης, ήταν άστεγος και επαιτούσε το τελευταίο διάστημα σε διάφορους δρόμους της Τούμπας.

Ως δράστες του εγκλήματος, συνελήφθησαν δύο ομοεθνείς του θύματος. Πρόκειται για έναν 61χρονο άνδρα και τον 26χρονο ανιψιό του, οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν στις εισαγγελικές αρχές της Θεσσαλονίκης.

Οι δράστες, αφού έδεσαν το θύμα τους με σκοινί, στη συνέχεια τον χτύπησαν με σιδερογροθιά στο κεφάλι, καταφέροντάς του αλλεπάλληλα τραύματα στο κεφάλι, συνέπεια του οποίου επήλθε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία, καθώς, στην κατοχή του 61χρονου συλληφθέντα βρέθηκαν 200 ευρώ σε κέρματα, μέρος των οποίων, είχε αφαιρέσει από το θύμα.

Από την έρευνα της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προέκυψε ότι ο 61χρονος, εκ των φερόμενων δραστών, επαιτούσε κι αυτός κατά διαστήματα ενω φαίνεται πως γνώριζε το θύμα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ