Υεμένη: Δώδεκα νεκροί σε επιχείρηση κατά της Αλ-Κάιντα - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Υεμένη: Δώδεκα νεκροί σε επιχείρηση κατά της Αλ-Κάιντα

Οχτώ πολίτες, δυο μέλη της Αλ-Κάιντα και δυο στρατιώτες σκοτώθηκαν σήμερα, τέταρτη ημέρα της επιχείρησης του στρατού της Υεμένης κατά της τρομοκρατικής αυτής οργάνωσης, στο νότιο τμήμα της χώρας, έγινε γνωστό από στρατιωτική πηγή και αυτόπτες μάρτυρες.

Σύμφωνα με κατοίκους, οχτώ πολίτες σκοτώθηκαν κατά λάθος στη διάρκεια αεροπορικής επιδρομής στην περιοχή Τζάαρ, εναντίον κατοικίας που χρησιμοποιούσε η Αλ-Κάιντα, η οποία έχασε δυο άνδρες της στην επιδρομή αυτή.

Δυο στρατιώτες σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις στην πόλη Λοντέρ, σύμφωνα με στρατιωτική πηγή.

Δυο άνδρες που βρίσκονταν στην κατοικία που χρησιμοποιούσε η Αλ-Κάιντα σκοτώθηκαν κατά την πρώτη επιδρομή. Κάτοικοι που συγκεντρώθηκαν για να δουν τις ζημιές που είχαν προκληθεί στην κατοικία αυτή, έγιναν στόχος δεύτερης επιδρομής κατά την οποία σκοτώθηκαν οχτώ άτομα και τραυματίσθηκαν 25.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης που άρχισε το Σάββατο κατά της Αλ-Κάιντα, ο στρατός κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής να αποφεύγουν τα σημεία όπου βρίσκονται τα μέλη της οργάνωσης.

Στο Λοντέρ, σημειώθηκαν μάχες μεταξύ στρατιωτών και μελών της Αλ-Κάιντα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δυο στρατιώτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ