Έδεσσα: Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στη Σκύδρα - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Έδεσσα: Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στη Σκύδρα

Πέντε κουκουλοφόροι, διέρρηξαν κεντρικό κοσμηματοπωλείο της Σκύδρας στην Πέλλα, αρπάζοντας Κοσμήματα, άγνωστης μέχρι στιγμής χρηματικής αξίας. Χρησιμοποιώντας φιάλες οξυγόνου, οι δράστες παραβίασαν τα ρολά του καταστήματος και στη συνέχεια έσπασαν τη τζαμαρία, αδειάζοντας τις προθήκες με τα κοσμήματα.

Όπως έγινε γνωστό, οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές από δύο υπαλλήλους ταχυφαγείου της περιοχής, οι οποίοι όταν πλησίασαν στο σημείο δέχθηκαν απειλές με όπλο από τους δράστες.

Οι ληστές απομακρύνθηκαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο και παρά την καταδίωξη που ακολούθησε από περιπολικό της Αστυνομίας, που στο μεταξύ είχε ειδοποιηθεί, κατάφεραν να διαφύγουν.

Μπροστά στο κοσμηματοπωλείο βρέθηκε φορτηγό αυτοκίνητο πάνω στο οποίο οι δράστες είχαν φορτώσει δύο φιάλες οξυγόνου. Όπως διαπιστώθηκε το όχημα είχε κλαπεί από την πόλη της Βέροιας.

Έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών διεξάγονται από την Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ