Βρετανία: Υπέκυψε και 6ο παιδί απο την πυρόπληκτη οικογένεια στο Ντέρμπι - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Βρετανία: Υπέκυψε και 6ο παιδί απο την πυρόπληκτη οικογένεια στο Ντέρμπι

Υπέκυψε το 13χρονο αγόρι που είχε τραυματιστεί στην πυρκαγιά, η οποία προκάλεσε το θάνατο σε πέντε απο τα αδέλφια του την Παρασκευή στην κεντρική Αγγλία, ανακοίνωσε η αστυνομία, σύμφωνα με την οποία πρόκειται πιθανότατα για εγκληματική πράξη.

Ο Ντιγουέιν Φίλποτ πέθανε χθες τη νύχτα σε νοσοκομείο παίδων του Μπέρμιγχαμ, ενω πέντε από τα αδέλφια του, ηλικίας από 5 ως 10 ετών πέθαναν ενώ κοιμόντουσαν από τη φωτιά που εκδηλώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στο σπίτι τους στο 'Αλεντον, κοντά στο Ντέρμπι.

'Ενας 38χρονος και μια 28χρονη συνελήφθησαν σε σχέση με την υπόθεση αυτή, αλλά στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι.

Τη στιγμή της τραγωδίας, ο πατέρας της οικογένειας, ο οποίος βρισκόταν στο ισόγειο, προσπάθησε να βοηθήσει τα παιδιά που είχαν παγιδευτεί στον πρώτο όροφο.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο πατέρας, Μικ Φίλποτ είχε γίνει πρωτοσέλιδο των εφημερίδων το 2007 όταν αρνήθηκε να πιάσει δουλειά, ενώ έπαιρνε επιδόματα για 17 παιδιά.

Ο Φίλποτ ζητούσε να τού παραχωρηθεί μεγαλύτερο σπίτι για να ζήσει εκεί με τη σύζυγό του, τη νεαρή φιλενάδα του και τα οχτώ παιδιά τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ