Συμμορία ληστών σκορπίζει τον τρόμο στην Δομοκό - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Συμμορία ληστών σκορπίζει τον τρόμο στην Δομοκό

Η συμμορία των τεσσάρων ληστών σκορπίζει τον τρόμο στη Φθιώτιδα. Με την απειλή κατσαβιδιού και όπλου διέπραξαν 2 ληστείες μέσα σε μία νύχτα.

Το πρώτο θύμα ήταν ένας ιερέας στη Δομοκό. Η ληστεία έγινε στις 22.00 το βράδυ. Με πιστόλι και κατσαβίδι απείλησαν και ακινητοποίησαν τον ιερέα και την 52χρονη σύζυγό του, ενώ στη συνέχεια έκαναν άνω κάτω το σπίτι για χρήματα και χρυσαφικά και τελικά έφυγαν με 100 ευρώ και ένα ρολόι γυναικείο.

Η δεύτερη «επίσκεψή» τους ήταν στις 4.00 τα ξημερώματα, στο σπίτι ενός ζευγαριού, όπου οι ληστές, αφου χτύπησαν τον άντρα στο κεφάλι με το πίσω μέρος του όπλου, έδεσαν και κλείδωσαν το ζευγάρι στο μπάνιο και στη συνέχεια, αφού έψαξαν το σπίτι, πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό και κοσμήματα, ενώ φεύγοντας πήραν και το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ