ΤΑΙΠΕΔ: Συνεχίζεται ο διαγωνισμός για την αποκρατικοποίηση των ΔΕΠΑ - ΔΕΣΦΑ - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

ΤΑΙΠΕΔ: Συνεχίζεται ο διαγωνισμός για την αποκρατικοποίηση των ΔΕΠΑ - ΔΕΣΦΑ

Κανονικά συνεχίζεται ο διεθνής διαγωνισμός για την αποκρατικοποίηση του ομίλου ΔΕΠΑ- ΔΕΣΦΑ, ενώ, στην επόμενη φάση της διεθνούς διαγωνιστικής διαδικασίας οι 14 επενδυτές θα κληθούν να υποβάλλουν τις ενδεικτικές προσφορές τους για την αξιοποίηση του δικτύου μεταφοράς και πώλησης φυσικού αερίου στην Ελλάδα.

Αυτό επισημαίνεται σε ανακοίνωση τού Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), στην οποία προστίθεται ότι «ο χωρίς εξαιρέσεις σεβασμός των όρων της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και των αρχών της διαφάνειας και της ίσης μεταχείρισης των διαγωνιζομένων, αποτελεί απαράβατο κανόνα για το ΤΑΙΠΕΔ και στηρίζει την αξιοπιστία των διαγωνιστικών διαδικασιών του».

Σημειώνεται ότι το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε αίτηση του FUND ENERGY για έκδοση προσωρινής διαταγής, η οποία θα σταματούσε τη διεθνή διαγωνιστική διαδικασία που άρχισε στις 29 Φεβρουαρίου 2012.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ