Ευρωλίγκα: Αμφίβολος ο Ναβάρο για τον αυριανό ημιτελικό με τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΣΠΟΡ 

Ευρωλίγκα: Αμφίβολος ο Ναβάρο για τον αυριανό ημιτελικό με τον Ολυμπιακό

Ο τραυματισμός του Χουάν Κάρλος Ναβάρο ήταν η είδηση στη συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων προπονητών, στο πολυτελές ξενοδοχείο Τσεραγκάν Παλάς.

Ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα, αυριανής αντιπάλου του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πέλμα (ταλαιπωρείται καιρό από πελματιαία απονευρωσίτιδα) και το ιατρικό τιμ της Μπαρτσελόνα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει ο Ναβάρο το αυριανό παιχνίδι. Γι΄αυτό το λόγο απουσίασε από τη συνέντευξη Τύπου και στη θέση του στο πάνελ των ομιλητών κάθισε ο Εράζεμ Λόρμπεκ.

«Ο Χουάν Κάρλος είχε προβλήματα. Τώρα προπονείται σιγά σιγά. Οι φυσιοθεραπευτές συνεχίζουν τις προσπάθειές τους. Έχουμε μία ημέρα ακόμη κι ανάλογα με το πώς θα πάει θα αποφασίσουμε αν θα μπορέσει να συμμετέχει ή όχι. Δεν ήρθε τώρα εδώ για να κερδίσει χρόνο», εξήγησε ο Τσάβι Πασκουάλ, αλλά ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς, δεν επηρεάζεται και καταστρώνει τα πλάνα του κανονικά για τον αυριανό δεύτερο ημιτελικό, στις 21:00 στο «Σινάν Ερντέμ».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ