Έβρος: Σε μοιραίο εργατικό ατύχημα κατέληξε η επισκευή της στέγης - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Έβρος: Σε μοιραίο εργατικό ατύχημα κατέληξε η επισκευή της στέγης

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το πρωί στην Ορεστιάδα του Έβρου, ο 71χρονος Αλέξανδρος Δημητριάδης κατά τη διάρκεια εργασιών αντικατάστασης του ελενίτ σε στέγη σπιτιού.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, ο 71χρονος εργάτης έπεσε σήμερα το πρωί, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, κατά τη διάρκεια εργασιών αντικατάστασης της στέγης.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης εκφράζει τα συλλυπητήρια και τη θλίψη της για το θάνατο του Αλέξανδρου Δημητριάδη» αναφέρεται στην ανακοίνωση και υπογραμμίζεται ότι σε περίπτωση διαπίστωσης παραβάσεων της εργατικής νομοθεσίας για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες διοικητικές και ποινικές κυρώσεις.

Οι Επιθεωρητές Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία του Τμήματος Τεχνικής και Υγειονομικής Επιθεώρησης Νομού Έβρου, διεξάγουν έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος προκειμένου να συντάξουν την έκθεση αυτοψίας η οποία θα διαβιβασθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ