Ρωσία: 120 συλλήψεις αντιπολιτευομένων στη Μόσχα στο περιθώριο της ορκωμοσίας του Πούτιν - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Ρωσία: 120 συλλήψεις αντιπολιτευομένων στη Μόσχα στο περιθώριο της ορκωμοσίας του Πούτιν

Στην ορκωμοσία του Βλαντίμιρ Πούτιν ως πρόεδρου της Ρωσίας δεν έλειψαν τα μικροεπεισόδια, αφού συνελήφθησαν εκατόν είκοσι αντιπολιτευόμενοι.

Η αστυνομία της Μόσχας ανακοίνωσε πως κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας προχώρησε σε σύλλήψεις 120 μελών της αντιπολίτευσης που επιχειρούσαν να διαδηλώσουν κατά της ορκωμοσίας ως προέδρου του ισχυρού ανδρός της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

Σε σχετική της ανακοίνωση η αστυνομία αναφέρει «Η κατάσταση στην πόλη είναι συνολικά ήρεμη. Στο κέντρο, 120 πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ο (αντιπολιτευόμενος ηγέτης) Μπόρις Νεμτσόφ, συνελήφθησαν επειδή προσπάθησαν να διαδηλώσουν χωρίς άδεια»

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν έδωσε σήμερα τον προεδρικό όρκο στο ρωσικό Σύνταγμα και έγινε έτσι πρόεδρος της Ρωσίας για μια τρίτη, τετραετή θητεία, αφού είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει τη θέση αυτή και να γίνει στο μεσοδιάστημα πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ