Χωρίς αντιπροσώπους κομμάτων πολλά εκλογικά τμημάτα - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Χωρίς αντιπροσώπους κομμάτων πολλά εκλογικά τμημάτα

Ολιγάριθμη ήταν η παρουσία των εκλογικών αντιπροσώπων των κομμάτων στα περισσότερα εκλογικά τμήματα της Αττικής, κατά τη διάρκεια της σημερινής εκλογικής αναμέτρησης.

Μάλιστα σε αρκετά από αυτά παρατηρήθηκε το φαινόμενο να παραβρίσκονται μόνον ένας ή δύο αντιπρόσωποι των κομμάτων, ενώ δεν έλειψαν και αυτά στα οποία δεν παραβρέθηκε κανείς, τουλάχιστον πριν από την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων.

«Οι περισσότεροι εκλογικοί αντιπρόσωποι θα εμφανιστούν λίγο πριν τις επτά το απόγευμα όταν και θα ξεκινήσει η καταμέτρηση των ψήφων», δήλωσε στο ΑΜΠΕ η Χρυσούλα Μπένου, εκλογικός αντιπρόσωπος της ΝΔ, στο 859ο εκλογικό τμήμα της Αθήνας. Σύμφωνα με την κ. Μπένου, η εκλογική διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά, ενώ στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα ήταν η μοναδική εκλογική αντιπρόσωπος κόμματος.

Στο 857ο εκλογικό τμήμα ο Άγγελος Βλασσάς, επίσης εκλογικός αντιπρόσωπος, δήλωσε το «παρών» από νωρίς το πρωί, ενώ παρατήρησε και ο ίδιος με τη σειρά του την απουσία αντιπροσώπων άλλων κομμάτων.

Στο 858ο εκλογικό τμήμα ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, δήλωσε «παρών» από νωρίς το πρωί, συμβάλλοντας στο έργο και της εφορευτικής επιτροπής.

Ο Δημήτρης Πιβοβάρος συμμετείχε για πρώτη φορά, στην εκλογική διαδικασία ως αντιπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στο 56ο Γυμνάσιο της Αθήνας, ενώ, όπως είπε, μιλώντας στο ΑΜΠΕ, θα παραστεί και στην καταμέτρηση των ψηφοδελτίων.

Το «παρών» στις εκλογές έδωσαν, ωστόσο, οι επόπτες των κομμάτων, οι οποίοι σε τακτά χρονικά διαστήματα επισκέπτονταν τους εκλογικούς αντιπροσώπους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα στην εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας, η οποία εντέλει ήταν ομαλά. Όπως επιβεβαίωσε και ο επόπτης της ΝΔ στο 2ο πειραματικό Γυμνάσιο Αθηνών, Μάρκος Πουλίδης, πολλοί εκλογικοί αντιπρόσωποι δεν εμφανίστηκαν, τουλάχιστον πριν από την καταμέτρηση, γεγονός που θα αποτυπωθεί και κατά την καταμέτρηση των ψήφων, όπως είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ