Υεμένη: Δυο Βέλγοι αραβικής καταγωγής πρόκειται να απελαθούν ως ύποπτοι τρομοκρατίας - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Υεμένη: Δυο Βέλγοι αραβικής καταγωγής πρόκειται να απελαθούν ως ύποπτοι τρομοκρατίας

Δυο Βέλγοι, οι οποίοι συνελήφθησαν τον περαμένο μήνα ώς ύποπτοι τρομοκρατίας, είναι πιθανό να απελαθούν από την Υεμένη, έγινε γνωστό σήμερα από αξιωματούχο των υπηρεσιών ασφαλείας της Υεμένη και από το βελγικό υπουργείο Εξωτερικών.

Πρόκειται για τους Ιμπραχίμ Μπάλι και Εζεντίν Τουχαΐρι, Βέλγους αραβικής καταγωγής, οι οποίοι είχαν συλληφθεί στις 13 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Σαναά ενώ ετοιμάζονταν να εισέλθουν στη χώρα.

«Συνελήφθησαν ως ύποπτοι για το σχεδιασμό τρομοκρατικών ενεργειών στην Υεμένη. Είμαστε στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων με τη βελγική κυβέρνηση. Περιμένουμε να απελαθούν εντός των προσεχών ημερών», δήλωσε ο ίδιος αξιωματούχος.

Εκπρόσωπος του βελγικού υπουργείου Εξωτερικών επιβεβαίωσε ότι οι δυο άνδρες κρατούνται ώς ύποπτοι για ανάμιξη σε τρομοκρατικές ενέργειες και τόνισε ότι οι Βρυξέλλες επιδιώκουν να έχουν πρόσβαση στους συλληφθέντες μέσω του προξενείου τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ