Αγρίνιο: Άλογο στην Εθνική οδό έκανε τους αστυνομικούς καουμπόι - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Αγρίνιο: Άλογο στην Εθνική οδό έκανε τους αστυνομικούς καουμπόι

Χρειάστηκε να γίνουν καουμπόι οι άνδρες της Αστυνομίας στο Αγρίνιο όταν τους ενημέρωσαν ότι ένα αδέσποτο άλογο κάλπαζε μέσα στην εθνική οδό, αποτελώντας κίνδυνο για τα διερχόμενα αυτοκίνητα αλλά και για το ίδιο.

Οι διερχόμενοι οδηγοί στην περιοχή της αερογέφυρας, πανικοβλήθηκαν βλέποντας το μεγαλόσωμο ζώο να τρέχει ανεξέλεγκτο ανάμεσά τους προς τον κυκλικό κόμβο της εθνικής οδού έξω από την πόλη, αναφέρει το protothema.gr.

Μετά τα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν το ασυνήθιστο κυνηγητό και αποδείχθηκαν ιδιαίτερα ικανοί στο ροντέο, αφού κατάφεραν να πιάσουν το άλογο το οποίο, ευτχώς, δεν είχε πανικοβληθεί βλέποντας τα αυτοκίνητα να τρέχουν ολόγυρά του!

Το όμορφο ζώο, που πιθανόν να είχε λυθεί από κάποιο κτήμα της περιοχής, οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση ώσπου να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης του για να το παραλάβει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ