Τραυματισμός αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ σε τροχαίο - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Τραυματισμός αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ σε τροχαίο

Στη συμβολή των οδών Πέτρου Ράλλη και Θηβών, η μηχανή με τους δυο άνδρες της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης συγκρούστηκε με φορτηγό και σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο ένας από τους δύο έχει τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο.

ΟΙ δύο αστυνομικοί συνόδευαν περιπολικό το οποίο μετέφερε κρατουμένους.
Στη συμβολή του δρόμου ένα φορτηγό «έκλεισε» τη μηχανή των αστυνομικών με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο και να πέσει στα κιγκλιδώματα.

Ο άτυχος αστυνομικός τραυματίτηκε στο πρόσωπο και όταν το ασθνοφόρο ήρθε να τον παραλάβει, είχε τις αισθήσεις του αλλά αιμορραγούσε σοβαρά.

Ο σοβαρός αυτός τραυματισμός θα είχε αποφευχθεί, αν είχε προβλεφθεί απο την αστυνομία να φοράνε full face κράνη κατα τη διάρκεια της περιπολίας τους και όχι αυτό που του παρέχεται και αφήνει ακάλυπτο το πρόσωπό τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ