Θεσσαλονίκη: Ολονύχτια πυρκαγιά μαινόταν σε αποθήκη μεταφορικής εταιρίας - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Θεσσαλονίκη: Ολονύχτια πυρκαγιά μαινόταν σε αποθήκη μεταφορικής εταιρίας

Ολονύκτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε αποθήκη μεταφορικής εταιρίας στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα, από άγνωστα μέχρι στιγμής αιίτια, και γρήγορα πήρε μεγάλη έκταση. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική, που έσπευσε στο σημείο με 14 υδροφόρα οχήματα και 35 πυροσβέστες.

Η φωτιά, ευτυχώς δεν επεκτάθηκε σε παρακείμενες εγκαταστάσεις και τέθηκε τελικά υπό μερικό έλεγχο γύρω στις 7 το πρωί, έχοντας προηγουμένως καταστρέψει το μεγαλύτερο μέρος των αποθηκευτικών χώρων της εταιρίας. Στο σημείο παραμένουν μέχρι αυτήν την ώρα 5 πυροσβεστικά οχήματα και 13 άνδρες που συνεχίζουν το έργο της κατάσβεσης.

Για τα αίτια του συμβάντος διενεργείται προανάκριση.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ