Τετάρτη στο «Σπόρτιγκ» η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Κοινωνικής Συμφωνίας. - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Τετάρτη στο «Σπόρτιγκ» η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Κοινωνικής Συμφωνίας.

Aύριο, Τετάρτη 2 Μαΐου, στις 19:30 στο γήπεδο του «Σπόρτιγκ», θα πραγματοποιήσει η Κοινωνική Συμφωνία την κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση, με ομιλήτρια την πρόεδρο του κόμματος, Λούκα Κατσέλη.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα με αφορμή την Εργατική Πρωτομαγιά, αναφέρεται ότι η στήριξη της εργασίας με την προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων είναι δύο ζητήματα που βρίσκονται στο επίκεντρο της πολιτικής της Κοινωνικής Συμφωνίας και πως γι αυτά τα δύο ζητήματα το κόμμα «όχι μόνον έχει δώσει συγκεκριμένα δείγματα γραφής, αλλά διαθέτει και συγκεκριμένο σχέδιο για την προώθησή τους».


Στην ίδια ανακοίνωση, αναφέρει ακόμη ότι «στο πρωτοφανές κλίμα καταπάτησης εργασιακών δικαιωμάτων που καλλιεργούν και ψηφίζουν από κοινού το ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία- τα δύο κόμματα που φιλοδοξούν να συνεχίζουν να συγκυβερνούν και μετά την 6η Μαΐου- η Κοινωνική Συμφωνία ενώνει τη φωνή της με τους εργαζόμενους όλου του κόσμου και με τις προοδευτικές δυνάμεις της Ευρώπης, που δείχνουν έναν άλλο δρόμο για την έξοδο από την κρίση».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ