Ο Δήμος Αθηναίων και η «Ελλάδα Καθαρή» καθαρίζουν και αναβαθμίζουν το Άλσος Τουρκοβουνίων - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Ο Δήμος Αθηναίων και η «Ελλάδα Καθαρή» καθαρίζουν και αναβαθμίζουν το Άλσος Τουρκοβουνίων

Εθελοντική προσπάθεια καθαριότητας και αναβάθμισης οργανώνουν στο Άλσος Τουρκοβουνίων, μεθαύριο Κυριακή, 29 Απριλίου, στις 10:00, ο δήμος και η ΜΚΟ «Ελλάδα Καθαρή».

«Από τις δέκα το πρωί έως τη μια μετά το μεσημέρι καθαρίζουμε το Άλσος Τουρκοβουνίων» εξηγεί ο αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος, Άγγελος Αντωνόπουλος και προσθέτει: «Ενισχύουμε το πράσινο, φυτεύοντας πενήντα δέντρα και θάμνους, τοποθετούμε υποδομές δασικού τύπου, που εναρμονίζονται απόλυτα με το φυσικό περιβάλλον: δύο κιόσκια και τέσσερις τραπεζοπάγκους ιδανικούς για πικνίκ, δέκα παγκάκια για ανάπαυση καθώς και δεκαπέντε καλάθια απορριμμάτων».

Ο κ. Αντωνόπουλος και ο Δήμος Αθηναίων καλούν όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στη δράση «γιατί ο εθελοντισμός αποτελεί κορυφαία πράξη ανάδειξης του σεβασμού προς τον συνάνθρωπο, κινητήρια δύναμη που μας καθιστά ενεργούς πολίτες».
Στη δράση θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 50 εθελοντές, εργαζόμενοι στον δήμο Αθηναίων και κάτοικοι της περιοχής.

Σημείο συνάντησης είναι η είσοδος της καφετέριας «Zafiro», το πρώην «Zeppelin».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ