Μέρισμα ύψους 1 εκ.ευρώ κατέβαλε στο ελληνικό Δημόσιο, ο Οργανισμός Κεντρικής Αγοράς Αθηνών - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Μέρισμα ύψους 1 εκ.ευρώ κατέβαλε στο ελληνικό Δημόσιο, ο Οργανισμός Κεντρικής Αγοράς Αθηνών

Tη δεύτερη δόση, ύψους 1 εκατ. ευρώ, από τη συνολική μείωση του μετοχικού κεφαλαίου ύψους 4.351.360 ευρώ κατέβαλε στην Τράπεζα της Ελλάδος, ο Οργανισμός Κεντρικής Αγοράς Αθηνών, με αποδέκτη το ελληνικό Δημόσιο.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Καλοκαίρι η συνέλευση του Οργανισμού ενέκρινε την επιστροφή κεφαλαίου άνω των 4,351 εκατ. ευρώ και καταβολή μερίσματος για τη χρήση του 2010 ύψους 544.000 ευρώ, ενώ το πλάνο είναι η εταιρεία να επιστρέφει στον βασικό της μέτοχο ετησίως περί το 1 εκατ. ευρώ με τη μορφή μερίσματος. Παράλληλα, προχώρησε στην αποπληρωμή δανείου ύψους 4,32 εκατ. ευρώ από τα διαθέσιμα ύψους 10 εκατ. ευρώ, προκειμένου να μην επιβαρύνεται με τόκους ύψους 330.000 ευρώ ετησίως.

Συνολικά έχουν καταβληθεί 2,5 εκατ. ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος, με αποδέκτη το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, καθώς το ελληνικό Δημόσιο αποτελεί το μοναδικό μέτοχο του ΟΚΑΑ ΑΕ.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ