Ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά το διπλό φονικό στη Λέσβο - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά το διπλό φονικό στη Λέσβο

Μία άγρια δολοφονία δύο ανδρών απασχολεί από χθες Παρασκευή αργά το απόγευμα τις αστυνομικές αρχές της Λέσβου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σε αγροτικό δρόμο στο χωριό Κεραμιά της Λέσβου εντοπίστηκαν μέσα σε φορτηγό αυτοκίνητο τα απανθρακωμένα πτώματα δύο ανδρών. Ενός άνδρα, Έλληνα, περίπου τριάντα ετών και ενός σαραντάχρονου Αλβανού.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά οι αστυνομικές αρχές θεωρούν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια που σχετίζεται με εμπορία ναρκωτικών ουσιών. Κι αυτό γιατί και οι δύο είχαν εμπλακεί στο παρελθόν σε υποθέσεις ναρκωτικών.

Η πρωτοφανούς αγριότητας για τα δεδομένα του νησιού δολοφονία των δύο ανδρών φέρεται να έγινε στα μέσα της εβδομάδας σε άλλη περιοχή και τα πτώματα να μεταφέρθηκαν με το αυτοκίνητο στην περιοχή όπου αυτό βρέθηκε.

Και οι δύο έγινε γνωστό ότι είχαν πυροβοληθεί πριν μεταφερθούν και οι δράστες έκαψαν το αυτοκίνητο προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ