Στην Κούβα θα μεταβεί ο πρόεδρος Τσάβες για τον τελευταίο κύκλο ραδιοθεραπείας - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Στην Κούβα θα μεταβεί ο πρόεδρος Τσάβες για τον τελευταίο κύκλο ραδιοθεραπείας

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες ανακοίνωσε χθες ότι σήμερα θα επιστρέψει στην Κούβα, όπου θα παραμείνει για αρκετές ημέρες προκειμένου να υποβληθεί σε έναν τελευταίο κύκλο ραδιοθεραπείας για την αντιμετώπιση του καρκίνου που τον είχε προσβάλει. "Αύριο [σήμερα, Σάββατο] θα πάω και πάλι στην Αβάνα για να συνεχίσω τη θεραπεία", είπε ο Τσάβες, ο οποίος δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο προηγουμένως να μεταβεί στην Καρθαγένα, στην Κολομβία, για την έναρξη της Συνόδου της Αμερικής.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας είχε ήδη παραμείνει την περασμένη εβδομάδα, από το Σάββατο ως την Τετάρτη, στην Κούβα για έναν 3ο κύκλο ραδιοθεραπείας. Δεν έχουν αποκαλυφθεί ως σήμερα περισσότερα στοιχεία για τον καρκίνο ο οποίος είχε διαγνωστεί τον Ιούνιο του 2011.

Ο Τσάβες εγχειρίστηκε την 26η Φεβρουαρίου στην Αβάνα για την αφαίρεση ενός δεύτερου καρκινικού όγκου στην πυελική περιοχή, στο ίδιο μέρος του σώματός του από όπου είχε αφαιρεθεί ο πρώτος όγκος τον Ιούνιο του 2011 στην Κούβα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ