Αντίθετη με τις κυρώσεις κατά του Ιρακ και της Συρίας η Βραζιλία - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Αντίθετη με τις κυρώσεις κατά του Ιρακ και της Συρίας η Βραζιλία

Φόβους για κατακόρυφη αύξηση της τιμής του πετρελαίου και γενικευμένη ένταση στη Μέση Ανατολή εξ΄ αιτίας των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στο Ιράν, εξέφρασε, σύμφωνα με το Ρόιτερς, ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρουσέφ, στον αμερικανό ομόλογό του, Μπαράκ Ομπάμα.

Η κυβέρνηση της Βραζιλίας αντιτίθεται γενικώς στις κυρώσεις εναντίον της Συρίας και του Ιράκ, υποστηρίζοντας πως κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.

Επιπλέον οι δύο ηγέτες, σύμφωνα με πηγή που θέλησε να διατηρηθεί η ανωνυμία, στο πλαίσιο της συνάντησης τους στο Λευκό Οίκο , δεν συζήτησαν την πρόταση της Μπόϊγνκ να πουληθούν τζετ F-18 στη Βραζιλία.

Τον περασμένο Φεβρουάριο το Ρόιτερς είχε μεταδώσει ότι η Βραζιλία θα ήταν προτιμώτερο να επιλέξει τζετ από τη γαλλική Ντασό, αντί να υπογράψει συμβόλαιο αξίας τουλάχιστον 4 δισ δολαρίων για να ανανεώσει τον στόλο της με Air Force.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ