Δύο Σύροι και ένας τούρκος διερμηνέας τραυματίσθηκαν από συριακά πυρά - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Δύο Σύροι και ένας τούρκος διερμηνέας τραυματίσθηκαν από συριακά πυρά

«Δύο Σύροι και ένας τούρκος διερμηνέας τραυματίσθηκαν σήμερα (Δευτέρα) το πρωί από πυρά προερχόμενα από το συριακό έδαφος», δήλωσε τούρκος διπλωμάτης.

Το επεισόδιο σημειώθηκε ακριβώς στα σύνορα, στην τουρκική τοποθεσία Κιλίς (νοτιοανατολική Τουρκία) όπου η Άγκυρα δημιούργησε έναν οικισμό με προκατασκευασμένα οικήματα για τους σύρους πρόσφυγες που διαφεύγουν από τη σύγκρουση στη χώρα τους, υπογράμμισε αυτή η πηγή η οποία ζήτησε να μην κατονομαστεί.

«Έπειτα απ' αυτό το επεισόδιο, εκλήθη ο σύρος επιτετραμμένος στην Άγκυρα και απαιτήσαμε να τερματιστεί αυτό», πρόσθεσε ο αξιωματούχος.

Ο Μοχάμαντ Αμπντελκαντέρ, ένας πρόσφυγας στον καταυλισμό που είπε ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας των πυροβολισμών, δήλωσε ότι δύο Σύροι σκοτώθηκαν και άλλοι δύο τραυματίσθηκαν κατά την επίθεση. Η πληροφορία αυτή δεν κατέστη δυνατό να επιβεβαιωθεί.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ