Μιχελάκης: «Ο Βενιζέλος είναι πρωτεργάτης της μνημονιακής πολιτικής» - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Μιχελάκης: «Ο Βενιζέλος είναι πρωτεργάτης της μνημονιακής πολιτικής»

Συνεχίζεται η επίθεση της ΝΔ κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, τον οποίο κατηγορεί ως πρωτεργάτη της μνημονιακής πολιτικής, που ακολουθείται στη χώρα.

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιάννης Μιχελάκης, κατηγορεί τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι σιωπά και δεν λέει αλήθειες για τα «καταστροφικά» για τη χώρα δύο χρόνια του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Μιχελάκης διερωτάται γιατί ο κ. Βενιζέλος σιωπά και δεν λέει την αλήθεια, μπροστά στα όσα είπε η κ. Βάσω Παπανδρέου, για «εγκλήματα» στη διετία Παπανδρέου που «αποτελείωσαν» τη χώρα, κατηγορώντας τον ευθέως πως, ως αντιπρόεδρος, ήταν βασικός εκτελεστής του μνημονίου και πρωτεργάτης και προπαγανδιστής της τυχοδιωκτικής εξαγγελίας του δημοψηφίσματος.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ καλεί τον κ. Βενιζέλο να απαντήσει στα όσα αποκάλυψε ο κ. Παπακωνσταντίνου, για τη συμμετοχή του στη διαμόρφωση του μνημονίου, όχι μόνο ως κυβερνητικό στέλεχος, αλλά και ως νομικός, ενώ απαντήσεις ζητά και για τη δήλωση του εκπροσώπου του ΔΝΤ Πωλ Τόμσεν ότι οι φόροι, οι περικοπές μισθών και οι μειώσεις συντάξεων, «ολόκληρο το πακέτο ανήκει στην κυβέρνηση», της οποίας ο κ. Βενιζέλος ήταν αντιπρόεδρος και συνδιαμορφωτής του πακέτου, που οδήγησε τη χώρα στο τέλμα και τους Έλληνες στην απελπισία.

Τέλος ο κ. Μιχελάκης ζητά από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να τοποθετηθεί στα όσα έχει πει ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος μίλησε για πολιτικό προσωπικό, που «έδειχνε αδικαιολόγητο δισταγμό να πειράξει μικρές ολιγαρχίες».

«Μήπως γιατί εντάσσει τον εαυτό του στο ίδιο προσωπικό και ξεχωρίζει ανάμεσα σε εκείνους που, ακόμη και λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, επιδόθηκαν σε ρουσφετολογικές τακτοποιήσεις ημετέρων;», διερωτάται ο κ. Μιχελάκης.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ