Τον Παπούλια επισκέφθηκαν Τσίπρας και πρόεδρος του αριστερού γερμανικού κόμματος, Γκίζι - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Τον Παπούλια επισκέφθηκαν Τσίπρας και πρόεδρος του αριστερού γερμανικού κόμματος, Γκίζι

«Καλώς ήλθατε με τους φίλους σας», είπε ο Κ. Παπούλιας υποδεχόμενος τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα, ο οποίος συνόδευσε στο προεδρικό Μέγαρο αντιπροσωπεία ευρωβουλευτών και τον πρόεδρο του γερμανικού αριστερού κόμματος Die Linke, Γκ. Γκίζι.

«Ήρθαμε με την ελπίδα ότι όσοι διαφωνούν με το μνημόνιο δεν είναι εναντίον της Ευρώπης. Υποστήριξαν τις ελληνικές θέσεις ενώπιον της Ανγκελα Μέρκελ», σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Γκίζι είπε στον κ. Παπούλια ότι μεταφέρει τους χαιρετισμούς από τη μητρόπολη της Αριστεράς, το Βερολίνο, και ο πρόεδρο της Δημοκρατίας να σχολιάζει πως «έχει ιστορία από τον καιρό της Ρόζας Λούξεμπουργκ».

Συστήνοντας, μάλιστα, ο κ. Γκίζι ένα μέλος της αντιπροσωπείας που έχει το πόδι του στο γύψο, είπε στον κ. Παπούλια ότι «και η Γερμανία βρίσκεται στο γύψο». Πρόσθεσε ότι ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1991-92, οπότε συναντήθηκε με τον τότε πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κων. Καραμανλή, και τον Ανδρέα Παπανδρέου, τονίζοντας: «Είδα ότι μετά κυβέρνησαν οι συγγενείς τους». «Τώρα αυτό διακόπηκε», απάντησε ο κ. Παπούλιας.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ