Παπαρήγα: Οι κάλπες πρέπει να βγάλουν ισχυρό ΚΚΕ και αδυνατισμένο ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Παπαρήγα: Οι κάλπες πρέπει να βγάλουν ισχυρό ΚΚΕ και αδυνατισμένο ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.

Πανίσχυρο ΚΚΕ και εξαιρετικά αδυνατισμένα τα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, είναι τα δύο πράγματα που πρέπει να συμβούν ταυτόχρονα σε αυτές τις εκλογές, δήλωσε η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, κατά τη διάρκεια περιοδείας της σήμερα, σε εργοστάσια του Βόλου.

Δίνοντας το στίγμα της προεκλογικής εκστρατείας του ΚΚΕ, η κ. Παπαρήγα τόνισε ότι το κόμμα «βαδίζει προς τις εκλογές έχοντας ένα από τα βασικά του συνθήματα: Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη. Αυτό βγαίνει και από τη σημερινή περιοδεία. Και δίπλα στον εργάτη βλέπουμε και τον φτωχό αγρότη και το φτωχό μικρομάγαζο».

Η γραμματέας του ΚΚΕ κάλεσε τον ελληνικό λαό να απορρίψει στις κάλπες τα «τρομοκρατικά διλήμματα της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και των συνοδοιπόρων τους», να μην υποκύψει σε «ροζ σύννεφα και ροζ όνειρα» ότι αρκεί μια αντίσταση από τα πάνω για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα, μέσω διαπραγματεύσεων και μάλιστα με την ΕΕ.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ