Αβραμόπουλος: Οι αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας για τα κέντρα μεταναστών πρέπει να ληφθούν υπόψη - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Αβραμόπουλος: Οι αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας για τα κέντρα μεταναστών πρέπει να ληφθούν υπόψη

«Οι αντιδράσεις για τα κλειστά κέντρα μεταναστών καταγράφονται με προσοχή. Το αρμόδιο υπουργείο θέλω να πιστεύω ότι πρέπει να τις λάβει σοβαρά υπόψη. Σκοπός δεν είναι να εφαρμοστεί απλά ένα μέτρο, αλλά να ανταποκρίνεται στις δυνατότητες και στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας» δήλωσε σήμερα από την Αλεξανδρούπολη, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος με αυτή του την ιδιότητα, και όχι με εκείνη του υπουργού Εθνικής Άμυνας, ξεκίνησε περιοδεία στη Θράκη.

Ο κ. Αβραμόπουλος επισήμανε ότι το θέμα της λαθρομετανάστευσης απασχολεί πάρα πολύ τα συναρμόδια υπουργεία καθώς αποτελεί προτεραιότητα σε εθνικό και κοινωνικό επίπεδο. «Θέλω να πιστεύω ότι θα δοθεί τέλος σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα που θέτει σε μεγάλους κινδύνους και την κοινωνική συνοχή και την οικονομία» είπε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε, ότι θα επισκεφθεί τον χώρο της μουσουλμανικής μειονότητας και σχολίασε επ αυτού: «Εχουν αλλάξει πάρα πολλά τον τελευταίο καιρό. Η Ελλάδα υιοθετεί πολύ πιο προχωρημένες, προοδευτικές πολιτικές και πρέπει οι μουσουλμάνοι συμπατριώτες μας να αισθάνονται πραγματικά φιλόξενα, μέσα σε ένα περιβάλλον που τους δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξουν όλες τους τις δυνατότητες και να συμβάλλουν με το δικό τους τρόπο στην ανάπτυξη και την πρόοδο της πατρίδας μας».

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ